logo place5600 Békéscsaba, Andrássy út 3-5. 5700 Gyula, Városház utca 5.
logo tel+36 70 411 21 56
logo place5600 Békéscsaba, Andrássy út 3-5. Univerzál Áruház, I. emelet
logo tel+36 70 411 21 56

Termékkategóriák

Játszópark kitelepüléssel

Készségfejlesztő gyermekmegőrző

Foglalkozásaink

Termékkategóriák

Órarend


fogyaszto barat jelveny final 250 a

Játszóház a nagy napon - Lakodalomban

Tökéletessé teheti a család számára legfontosabb napot az a segítség, amit az esküvői vacsora éjszakáján a VÁR-JÁTÉK szolgáltatása nyújthat.


 Zavartalan szórakozás - minden korosztálynak

Örök kérdésnek tűnt, hogyan tudnánk megoldani, hogy a felhőtlen ünneplésben, szórakozásban minden családtag, rokon, barát zavartalanul elmélyülhessen? Hisz ilyen alkalmakkor az összesereglett násznép legalsó korosztálya rendre kitesz egy kisebb-nagyobb hadseregnyi létszámot. Nem vitatott a megfejthetetlen jelenség létezése, az apró népség energiája mindig vetekszik az őket kordában tartani igyekvő felnőttekével, még ha azok váltott szolgálatot is teljesítenek a felvigyázásban, terelgetésben.

Gyermek vigyázó és játszóház

A VÁR-JÁTÉK újszerű szolgáltatása, hogy külön berendezett, felszerelt játszóterület felállításával leveszi az ünneplőkről ezt a terhet, a játékban, mulatozásban elfáradt, lepihent gyermekek felügyeletével, illetve gyermekkorú vendéglista korosztálya, a felnőttek, a szervezők egyéni igényeinek kielégítésével együtt.


A játéktér felszereltsége, berendezési tárgyai a VÁR-JÁTÉK-tól megszokott magas minőséget képviselik, ahogyan munkatársaink szakmai képzettsége, feladatra való alkalmassága is.

Vissza