logo place5600 Békéscsaba, Andrássy út 3-5. 5700 Gyula, Városház utca 5.
logo tel+36 70 411 21 56
logo place5600 Békéscsaba, Andrássy út 3-5. Univerzál Áruház, I. emelet
logo tel+36 70 411 21 56

Termékkategóriák

Online játékbolt

Játszópark kitelepüléssel

Készségfejlesztő gyermekmegőrző

Foglalkozásaink

Termékkategóriák

Órarend


fogyaszto barat jelveny final 250 a

Önkénteseket keresünk a májusi Társasjátéknapra!

önkéntes 640

ÖNKÉNTESEKET KERESÜNK!
A következő feladatokból választhatnak:

1. RECEPCIÓS:
Fogadja, regisztrálja az érkezőket, sorsjegyeket oszt, informál. 5 főre van szükségünk. Nekik meg kell várniuk az összes önkéntes távozását.

2. JÁTÉKVEZETŐ:
Kiválasztunk néhány játékot, ami nekik is megfelelő és el tudják sajátítani a játékszabályt. Néhány heti otthoni felkészülési, tanulási idő után 2-3 társasjáték bemutatását és levezetését vállalják az odalátogatók részére a Társasjátéknapon. Két animátort ültetünk egy-egy asztalhoz, így egymásnak is tudnak segíteni.
Jó kommunikációs készséget, rugalmasságot, problémamegoldó képességet igényel a feladat, vagyis játékvezetői státuszukban e tulajdonságuk erősödését várhatjuk el.
Összesen kb. 60 önkéntesre van szükségünk.

3. FOTÓS:
A napi eseményeket rögzíti és megosztja a világhálón. 3 főre van szükségünk.

4. ANIMÁTOR:
Nem társasjátékokkal kell játszania, hanem különböző fejlesztő játékokat kell bemutatnia tapasztalt játékvezető mellett. A helyszínen megtanulható, de gyors felfogást, kiváló kommunikációs képességet igényel. 7 főre van szükségünk.
Miért érdemes az általunk ajánlott tevékenységekből választani?

Nálunk a tanuló tényleg a helyi közösség javát szolgáló, szervezett keretek között
folytatott, anyagi érdektől független, egyéni vagy csoportos tevékenységet folytathat.
A munkára nevelés feladatait is gyakorolhatják a különböző tevékenységekben, mint kötelességtudatot, rendszerességet, pontosságot, kitartást, megbízhatóságot, önuralmat, kezdeményezőkészséget, fegyelmezettséget, kollektív érzést, becsületességet.

A diákoknak a Csabagyöngye Kulturális Központ igazolja az önkéntes munkájukat, mely a felkészülési időt is beszámítva, akár 15 óra is lehet. Jelentkezni a lenti elérhetőségek egyikén lehetséges.

A közösségi szolgálatosokon túl felnőttek jelentkezését is várjuk a fenti pozíciókba. Min. 7 óra önkéntesség esetén 20%-os kedvezményes vásárlási utalványt ajándékozunk segítőinknek.

Természetesen a Társasjátéknapon részt vevők egész nap vendégeink, ételt, italt korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak.
Kérem lehetőségeihez mérten támogassa rendezvényünket azzal, hogy segít az önkéntesek felkutatásában és hozzánk irányításában.

Üdvözlettel:
Mojdiszné Kneifel Edit, üzletvezető, szervező
Köszönjük segítségét!

Elérhetőségeink: VÁR-JÁTÉK 5600 Békéscsaba, Andrássy u. 3-5. I. em. (Univerzál Áruház) 66/447-716,70/2464-334,70/411-2156,varjatek@varjatek.hu, www.varjatek.hu

Vissza