logo place5600 Békéscsaba, Andrássy út 3-5. 5700 Gyula, Városház utca 5.
logo tel+36 70 411 21 56
logo place5600 Békéscsaba, Andrássy út 3-5. Univerzál Áruház, I. emelet
logo tel+36 70 411 21 56

Termékkategóriák

Játszópark kitelepüléssel

Készségfejlesztő gyermekmegőrző

Foglalkozásaink

Termékkategóriák

Órarend


fogyaszto barat jelveny final 250 a

Bemutatkozás

bemutatkozas

„A játék. Az különös

Gömbölyű és gyönyörű,

csodaszép és csodajó,

Nyitható és csukható

Gomb és gömb és gyöngy, gyűrű

Bűvös kulcs és gyertya lángja,

Színes árnyék, ördöglámpa…”


/Kosztolányi Dezső/

Mojdiszné Kneifel Edit vagyok, a VÁR-JÁTÉK Játék- és kreatív hobby Világ megálmodója.


Ha velünk tartasz, egy olyan varázslatos világba érkezel, ahol minden játék, és minden komoly, ahol minden lehetséges… A VÁR-JÁTÉK csupa csoda! Ezer színű, arany fényű kaleidoszkóp, ami arra vár, hogy a hozzánk látogatók határtalan fantáziája, vágyai, álmai, csodákkal teli élményekben teljesedjenek ki.


A játék komoly dolog. Nem különböztet meg gyermeket és felnőttet. A játék felszabadít. Játékban nincs félelem, nincs szomorúság, csupán szárnyalás, kiteljesedés, találkozás önmagunkkal, egymásra találás a családtagokkal, barátokkal, vagy épp egy új barátság, kapcsolat születése, feltöltődve az önfeledt tevékenységtől.


A VÁR-JÁTÉK világában mindenki megtalálja, amit keres, vagy éppen a VÁR-JÁTÉK ad választ arra, hogy mit is keresel.


Amiben mindvégig bizonyos lehetsz – a játékok, eszközök, alapanyagok magas minősége, igényességgel összeállított repertoárja, munkatársaim magas szakmai felkészültsége, hozzáértése, figyelmessége, és a lehetőségek képzeletet fölülmúló, csodával határos végtelensége.


A VÁR-JÁTÉK Játék- és kreatív hobbi áruház kincsestárából…


Ne gondoljuk, hogy a titokzatos játék-világ csupán a gyermekeké! A varázslatos világ polcai, állványai között sétálva a megannyi csalogató játék minden korosztályt szólongat…
Egyéni-, társas-, fejlesztő-, gondolkodtató-, tanulást segítő-, szabadidős-, mozgásos-, szerep-, terápiás-, kreatív játékok végtelen sora, választéka teszi színessé már a nézelődéssel, ötleteléssel töltött időt is.


Ne csodálkozzunk azon se, ha kíváncsi tekintetek kísérnek a plüss kedvencek gondolája mellett járva, s örök barátságra köteleződünk egy-egy érintéstől, öleléstől, melyre furfangos titokzatossággal csábítanak.


A kreatív élményekben, alkotásban kiteljesedők a legmodernebb kézműves technikákkal ismerkedhetnek meg. A megye legnagyobb választékát felvonultató kincsestárban nem csak az alapanyagokkal, eszközökkel, hanem mintapéldányokkal, a folyamat menetével is megismerkedhetnek, türelmes és szakmailag magas fokon képzett kollégáink segítségével.


Minden forgalmazott termékkel kapcsolatban igénybe vehető szakmai segítséget, tanácsadást, oktatói instrukciókat kaphat minden érdeklődő.

Vissza